Megmossuk, lecsöpögtetjük a halfilét és vékonyan felszeleteljük.
A felvágott póréhagymát és a friss gyömbért az olívaolajon néhány perc alatt megfuttatjuk.
Veszünk egy
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a vermutot és a halat. Addig főzzük, amíg teljesen megpuhul, majd félretesszük, húsát összetörjük. Helyére a paradicsom
Elkészítési idő: kb másfél óra (főzéssel együtt)
Energiatartalom: 573 kcal/2405 kj adagonként
Töltsünk kb 2 liter vizet egy lábasba, és főzzük benne a csontot egy órá
A pontyot megfelelően megtisztítjuk, kifilézzük, felszeleteljük és megszórjuk sóval. 2 hagymát karikákra vágunk és üvegesre pároljuk. Beletesszük a halfejet, gerincet, ká
A pontyot megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk és a maradékot félretesszük. A halhúst bevágjuk és felszeleteljük, pirospaprikával, csípős Piros Arannyal és sóval alapo
A vegyes hal felesleges részeit eltávolítjuk, majd felszeleteljük, és egy lábosba tesszük. Hozzáadjuk a fokhagymát, a felaprózott hagymát, a paradicsomot és a paprikát, m
Elkészítési idő: kb 40 perc
Energiatartalom: 211 kcal/880 kj adagonként
A halfilét daraboljuk fel. A burgonyát hámozás után szeleteljük fel, vékonyan. A vöröshagymát
Elkészítési idő: kb 70 perc
Energiatartalom: 542 kcal/2270 kj adagonként
A fokhagymagerezdeket mossuk meg, majd daraboljuk el. A leveszöldséget mosás után szintén apr
Ugrás a lap tetejére >>