Halakat ledaráljuk. Fejeket és uszonyokat eldobjuk. Ledarált húshoz zúzott fokhagymát, őrölt borsot, petrezselymet, felvert tojást, kenyérbelet és sót összekeverünk. Jól
Bográcsban kevés vízben 2-3 fej apróra vágott hagymát puhítunk. Beledobunk pár darab halászlékockát. Aztán belerakjuk a feldarabolt halakat, felöntjük elegendő vízzel, és
Bográcsban szalonnadarabokat olvasztunk, amibe apróra vágott hagymát pirítunk. Pirospaprikával megszórjuk és felöntjük vízzel. Teszünk bele 2 ek. zsírtalan konzervlecsót,
Halak fejéből és farkából alaplevet főzünk. Zsírban hagymát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával és felöntjük vízzel. Amikor forr, beletesszük a halakat egy darabban. 30
Üstben felolvasztott másfél kg zsírban apróra vágott hagymát pirítunk. Hozzákeverünk 2 zacskó félerős paprikát. Felöntjük egy kevés vízzel és tovább főzzük. Mikor forr, b
Bográcsban egy ek-nyi zsírban aprított hagymát fonnyasztunk, és felöntjük egy kevés vízzel. Forrás közben megszórjuk pirospaprikával és ismét öntünk rá egy kevés vizet. C
Bográcsban apróra vágott hagymát pirítunk, felöntjük vízzel és forrás közben megszórjuk pirospaprikával, borssal, majd beleteszünk 3 eldarabolt csöves paprikát, valamit p
Feldaraboljuk a halakat és megsózzuk őket. Megfőzzük az alaplevet. Bográcsban két liter vízben, apróra vágott hagymával, csöves paprikával addig főzzük, míg szét nem esne
Ugrás a lap tetejére >>