A feldarabolt halat, vajas baracklében megpároljuk. A gyümölcsöket felkockázzuk és a halhoz adjuk. A keményítőt összekeverjük 1 dl vízzel, sóval, cukorral és szintén a ha
Lásd, a fogas receptjénél, csak itt fogas helyett, kecsege filét használunk fel.
A halalaplében megpároljuk a kecsegét, majd a levét leszűrjük és hozzáadjuk a vajon pirított hagymát, gombát, rákhúst, fűszereket, lisztet, tejszínt ezeket jól felforralj
A hal filét, zöldségeket sós, babéros, borsos vízben megfőzzük. A halra tesszük a feldarabolt zöldségeket, mellé tesszük a tormát, végül citrommal díszítjük.
A rákhúst miután köménymagos, sós vízben megfőztük, megszabadítjuk a páncéljától. Eközben a sózott kecsege filét vajjal bélelt tepsibe fektetjük, és puhára pároljuk. Ránt
A hagymát zsíron megpirítjuk sózzuk, paprikázzuk és a tepsibe fektetett halra öntjük. Kevés vízzel felengedjük és puhára pároljuk. A tejfölt és lisztet összekeverjük, ráö
A halat a fejénél fogva forró vízbe mártjuk néhány másodpercre, így könnyen le tudjuk szedni a bőrét. A fejét és a farkát levágjuk, középen ketté szeljük, majd felkockázz
A kecsegét fejénél fogva lobogó vízbe mártjuk néhány másodpercre, így könnyen le tudjuk szedni a bőrét. Levágjuk a fejét és a farkát, középen kettészeljük, kiszálkázzuk,
Ugrás a lap tetejére >>