A halat sózzuk, borsozzuk, meghintjük petrezselyemmel, és vajjal bélelt tepsibe fektetjük. A hal tetejére kerül a felkarikázott hagyma, és paradicsom. Meglocsoljuk fehérb
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk, beirdaljuk, picit klopfoljuk, végül bepácoljuk sóval és borssal.
Az olajban a cukrot hevíteni kezdjük, majd 2-3 perc utá
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A kukoricát, a paradicsomot, a paprikát, a hagymát nagy tálba tesszük, olívaolajjal és ecettel összekeverjük, fűszerezzük, és egy tepsibe
Tűzre rakjuk a tejet és mikor rotyogni kezd hozzákeverjük a szezámmagot és a pelyheket. Ezután kicsit pihentetjük, majd leöntjük róla a tejet.
A harcsát megtisztítjuk, l
z olasz öntetet egy zacskóba tesszük. A harcsát, a paradicsomot, a kukoricát, a cukkinit, a hagymát beletesszük és lezárjuk. Összerázzuk, és 30 percre hűtőbe tesszük. A g
A halat felszeleteljük, megfűszerezzük, először lisztbe, majd tojásba, végül morzsába forgatjuk, és megsütjük az olajba.
A halat besózzuk, először lisztbe, majd felvert tojásba, végül morzsába panírozzuk, és zsírban megsütjük. Citrom szeletekkel díszítjük és tartármártással fogyasztjuk.
A burgonyát pucoljuk meg, és vágjuk fél centi vastag karikákra, majd tegyük tepsibe, és némi olívaolajban forgassuk meg őket. Forró sütőben süssük meg. A halfiléket liszt
Ugrás a lap tetejére >>