A halat megtisztítjuk és megszabadítjuk a szálkáitól, majd egy centiméteres darabokra szeleteljük. Meghintjük
sóval és ráfacsarjuk a
citromokat, amiben negyed óráig állni hagyjuk.
Az öntet elkészítése:
Vizet forralunk, amelybe beletesszük a
paradicsomokat, hogy könnyen le tudjuk szedni a héját. A
paprikát is kimagozzuk és felvágjuk ezeket a zöldségeket. Ehhez hozzáadjuk a felszeletelt vörös
hagymát, olívabogyót, petrezselymet és a felkockázott fogasfilét. Ráöntjük az
olívaolajat, a
ketchupot, a Worcester-mártást és jól összeforgatjuk.
sóval és origanóval ízesítjük. Lefedjük folpack-kal és hűtőben egy napig állni hagyjuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>