» 5 dkg kész pestó » 20 dkg majonéz » 5 dkg frissen reszelt asiago vagy parmezánsajt » frissen őrölt fekete bors, ízlés szerint » 2 sütődeszka égerfából, legalább 30 percig » vízben áztatva » 4 folyami sügér, leöblítve és megszárítva » friss paradicsomszeletek, a díszítéshez
A pestós krémhez a hozzávalókat összekeverjük, borssal ízesítjük. A grillsütő egyik oldalán leégetjük úgy a tüzet, hogy az egyik oldalán melegítsen. A sügért a deszkára fektetjük, és a mázzal bekenjük mindenhol. A deszkát a grillsütő azon oldalára tesszük, ahol nincs tűz, és egy fedővel letakarjuk. 30 percig sütjük, villával ellenőrizzük. Friss paradicsomszeletekkel díszítve tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom