A csukára citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk, majd besózzuk, borsozzuk, és egy kivajazott tepsibe tesszük. A répát és a zellert felcsíkozzuk, a káposztát le
Megpucoljuk, feldaraboljuk, besózzuk, majd állni hagyjuk a halat. Forró zsírban vagy olajban sütjük ki.
A csukát tegyük pár órára a tejszínbe és tartsuk hűvös helyen, majd ha ez már megtörtént, vágjuk fel a húsát csíkokra, és tegyük turmixgépbe. Turmixolás közben a tejszínt
Kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk a halat és hagyjuk sóban állni. Bográcsban apróra vágott hagymát és zöldpaprikát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával és felöntjük vízz
Halat felkockázzuk és sóban állni hagyjuk. Bográcsban babérlevéllel és csípős paprikával felforralunk vizet. Belerakjuk a haldarabokat és rántást öntünk rá. Ecettel savan
A halat kifilézzük, bőrét lenyúzzuk, majd ledaráljuk. A hagymát, petrezselymet megpirítjuk az olajon. A tojásokat, pirított hagymát, petrezselymet a halhoz keverjük, hozz
A halat megtisztítjuk, lehántjuk a pikkelyét, levágjuk a farkát és a fejét, szálkátlanítjuk.
Lehántjuk a halcsontokról a húst, amit a többi maradékkal botmixerrel összea
A felaprított halat megpároljuk a fűszeres citromlében. A tojásokat felverjük, sót, borsot adunk hozzá. A hagymát felkarikázzuk, az olajbogyókat ketté vágjuk és megpirítj
Ugrás a lap tetejére >>