A megtisztított, felszeletelt angolnát megfűszerezzük, vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a citromlevet, bort, halalaplevet, és készre pároljuk.
A feldarabolt angolnát sózzuk, borsozzuk. A kakukkfüvet egy beolajozott grillrácsra tesszük, ezen sütjük meg az angolnát, majd ízlés szerint valamilyen körettel kínáljuk.
Az angolnánkat megnyúzva készítjük el. Ujjnyi szeletekre vágjuk. A szalonnát és a hagymát lepirítjuk majd hozzá tesszük a fűszereket ami a felsorolásban szerepel. Az ango
Az angolnát feldaraboljuk, a petrezselyem felével, a zsályával és a tárkonnyal felforraljuk, majd sózzuk és lefedve negyed órát pároljuk. Ekkor tálra tesszük, a levet les
A megtisztított, megmosott halat vágjuk 3 centis darabokra és fűszerezzük be sóval, valamint borssal.
Az összevágott hagymát pároljuk üvegesre a vajon, majd dolgozzuk ho
A felszeletelt hagymát 3 kanál olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt zöldségeket. Felöntjük a levessel, egy liter vízzel, majd a fűszerekkel ízesítjük, és 5
Az angolnákat kifilézzük, majd ledaráljuk a csontokon maradt húst, a zsemléket beáztatjuk a tejbe, és a halhoz keverjük. A masszához adjuk a tojásokat, fűszereket, felapr
Az angolnát vágjuk fel hosszában, 2 cm széles csíkokra. 1 evőkanál vajat serpenyőben olvasszunk fel, majd adjuk hozzá, a sóval, és tejszínnel felöntött, felvert tojásokat
Ugrás a lap tetejére >>