Keresett szó : szegedi (30 db)
A folyamat ugyan az, mint a szegedi gulyásnál, annyi kivétellel, hogy jól megmosott savanyú káposztát, rizst és tejfölt is adunk a leveshez.
A folyamat ugyan az, mint a szegedi gulyásnál, annyi kivétellel, hogy a levesbe felaprított kelkáposztát is főzünk.
Halat kifilézzük, majd felkockázzuk őket, és sóval valamint őrölt fehér borssal megszórjuk. Amíg a hal pácolódik a hagymát megpucoljuk és finomra vágjuk. Paradicsomot fel
A húsokat és a szalonnát ledaráljuk, majd sózzuk, paprikázzuk, a köménymaggal és a cukorral ízesítjük. Az egészet alaposan elkeverjük, majd az egészet bélbe töltjük. Ezut
Fogunk egy tálat, beletesszük a diót, majd hozzáadjuk a morzsát, a mazsolát, a cukrot és a vaníliás cukrot. Az egészet alaposan elkeverjük, majd ezt eloszlatjuk a rétesla
A fácán felesleges részeit eltávolítjuk, majd félretesszük. A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd paprikázzuk, sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a fácánt. Felöntjük kevé
A liszt egyharmadát egy tálba tesszük, majd hozzáadjuk a langyos tejet, az élesztőt és kevés sót. Az egészet alaposan összegyúrjuk, majd pihentetjük. Eközben a megmaradt
A hagymát felkockázzuk és megpirítjuk a zsírban, majd hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, fűszereket. Ha a hagyma üvegesre pirult, a felaprított húst is a pörkölt alapba
Ugrás a lap tetejére >>