Keresett szó : oldalas (56 db)
Előző este beáztatjuk a babokat, majd sóval és kakukkfűvel majdnem puhára főzzük. Hozzáadjuk az összevágott zöldbabot, és készre főzzük. Oldalast feltesszük főni. Ha féli
Az áztatott babot 1,5 l vízben az egészben hagyott hagymával, zöldpaprikával, fűszerekkel és a félig főtt oldalassal addig főzzük, míg puha nem lesz. Miután megfőtt ecett
Tisztelettel, ma megosztom a menüket ,ami már tegnap kezdődött ,- megpróbálom röviden összehozni.-Három a magyar igazság,és ez három napi egytál étel!
1.Tehát:
Fogunk egy lábost, és beletesszük a savanyított káposztát, két fej felaprózott hagymát, az elfelezett paprikát és a köménymagot. Ezután a sertéshúst ledaráljuk, belekeve
Az oldalast csontos végével felfelé tegyük egy alacsony tepsibe helyezett rácsra. Tegyünk egy labdaccsá gyúrt alufóliát a közepén lévő üregbe, hogy a hús tartása megmarad
A robotgépbe tesszük a lisztet, a sütőport, a kakaóport, a cukrokat, a mogyorót, a vajat és a tojást, majd az egészet összekeverjük. Ezután gyúródeszkán meggyúrjuk, és hű
Az oldalas széleit levágjuk, hogy négyszög alakú legyen, majd kicsontozzuk, besózzuk. Mindkét oldalát bedörzsöljük a pácsóval, majd 2 napig így pihentetjük. Ezután 10-12
Keverjük össze a pác hozzávalóit. Az oldalast tegyük zacskóba, öntsük le a páclével, nyomjuk ki belőle a levegőt, majd többször forgassuk meg. 24 órán keresztül pácoljuk
Ugrás a lap tetejére >>