Keresett szó : gomba (1359 db)
A zöldségeket, és a combokat megfőzzük, majd ha megpuhult a béka hús, a levét leszűrjük, és a lisztből, vajból, tejszínből készült rántásba öntjük. A mártást fűszerezzük,
A megtisztított combokat vágjuk ketté és szórjuk meg sóval, valamint borssal.
A gombát néhány percig balnsírozzuk sós vízben, majd csöpögtessük le.
Az összevágott hagym
A szalonnát felcsíkozzuk, majd kiolvasztjuk a zsírját, és ebben megpirítjuk a felaprózott hagymát. Ezután hozzáadjuk a felszeletelt gombát, paradicsomot és paprikát, vala
A bélszínből vágj ujjnyi vastag szeleteket, és tedd a hűtőbe. Készítsd el a ragut. Fonnyaszd meg a felaprított vöröshagymát kis zsiradékon. Szórd meg pirospaprikával, kev
Pucoljuk meg és negyedeljük a gombákat. Kockázzuk fel a csemegeuborkát. A bélszínt sózzuk és borsozzuk. Serpenyőben forrósítsuk fel az olajat, és süssük benne a hússzelet
Gombát és hagymát vajban megpároljuk, fűszerezzük, és beletesszük a mustárt. Vajban pár percig sütjük a felcsíkozott bélszínt, összekeverjük a gombával, és a ráöntött tej
Tisztítsuk meg a húst, fűszerezzük sóval és borssal, majd a felhevített olajban süssük meg mindkét oldalát 5 perc alatt.
A gombát daraboljuk fel és a portói-armagnac kev
3 ek. olajban pár percig sütjük a sóval, borssal meghintett, kockára vágott húst. Kivesszük a húst, levébe öntjük a vörös bort, és belekeverjük a tormát. 2 ek. olajban me
Ugrás a lap tetejére >>