Keresett szó : gomba (1359 db)
Kivert, fűszerezett bordát vajban átsütjük, és melegre állítjuk. Vajban megpároljuk a gombát, és fűszerezzük. Serpenyőben átsütjük a felszeletelt paradicsomot. Húsra elős
Felkockázott szalonna zsírjában megpároljuk a szeletelt gombát, felöntjük borral, fűszerezzük, és kevergetve egyharmadára besűrítjük. Megkenjük a húst olajjal, fűszerezzü
A gombát felkockázzuk, a hagymát és a petrezselymet felaprítjuk, a többi zöldséget felszeleteljük. A húst összesodorjuk, zsineggel megkötjük, majd a zöldségekkel és a cso
Első lépésként a zöldségeket megtisztítjuk és apró darabokra, a húst vékony szeletekre vágjuk. A hússzeleteket olajban átsütjük, megsózzuk és borsozzuk, majd külön edényr
A fűszereket összemorzsoljuk, majd a felaprított hagymával, petrezselyemmal és zellerrel elkeverjük. A gerincet besózzuk, olajjal átkenjük, és a fűszeres keverékkel bedör
A megtisztított lábszárhoz adjunk bőségesen vizet, ha felfőtt mérsékeljük a lángot és tegyük bele a felvágott répát, vöröshagymát, póréhagymát, zellert és zöldfűszert. Íz
A paradicsmot mártsuk hirtelen lobogó vízbe, húzzuk le a héját, magozzuk ki és kockázzuk fel.
Az összevágott hagymát pároljuk üvegesre az olívaolajon, majd dolgozzuk hoz
A petrezselymet és gombát összevágjuk és a vaj felén, sóval borssal ízesítve 5 percig kevergetés közben pirítjuk. Ha a levét soknak találjuk, akkor leszűrjük, majd hozzáa
Ugrás a lap tetejére >>