Keresett szó : gomba (1359 db)
Első lépésként a gombákat beáztatjuk (ha szárított gombát használunk), majd feldaraboljuk. Ezután a felcsíkozott csirkehúshoz adjuk a megfőtt tésztát, amihez aztán a kína
Előkészítési idő:20 perc+20 perc beáztatás
Teljes elkészítési idő:45 perc
1 A kínai gombát áztassuk be 20 percre, 625 ml forró vízzel leöntve egy tálban, majd szűrjük l
A rizst sós vízben megfőzzük.
A fele tofut felkockázzuk, majd olajat forrósítunk a wokban, és megsütjük benne. Kiszedjük, és a visszamaradt olajon megfuttatjuk a felaprí
Forró, sós vízben 10-15 perc alatt főzzük meg a rizst, majd szűrjük le és csepegtessük le. Hevítsük fel a vokot. Amikor már forró pirítsuk meg benne a szezámmagot. Szedjü
Egy tálban összekeverjük a felcsíkozott répát, uborkát, a felkarikázott hagymát, a felaprózott köményt és a megpárolt, felcsíkozott gombát. Egy másik tálban a szójaszószh
Előző este beáztatott babot a gombával, sós vízben puhára főzzük. Karikára vágott hagymát, csíkokra vágott kolbásszal és sonkával kissé átsütjük, megszórjuk liszttel, fel
A felaprózott hagymákat és a felkockázott gombát az olajban megpároljuk, majd hozzákeverjük a felaprózott zsályát, a lisztet és a pástétomot, sózzuk, borsozzuk. A fürjeke
Fogunk egy tálat, beletesszük a babot, felöntjük vízzel, majd 10 percre mikróba tesszük, és ezután egy órát pihentetjük. Ezután egy lábosba tesszük, pótoljuk a vizet, hog
Ugrás a lap tetejére >>