Keresett szó : gomba (1359 db)
A borjúdiót felszeleteljük, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban, és tálra rakjuk őket. A hús zsírjához öntjük a vajat, és megpirítjuk benne a felkarikáz
A borjúdiót felszeleteljük, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A hagymát, és a burgonyát külön edényben zsírban megpirítjuk. A húst egy tálba tesszük,
A paradicsomokat tegyük egy pillanatra lobogó vízbe, így könnyen le tudjuk szedni a héját. Magozzuk ki és vágjuk kockákra.
A megtisztított és felkockázott húst fűszerezz
A húst sózzuk, borsozzuk, majd olajon átpirítjuk. Hozzáadjuk a felkockázott zöldségeket, majd felöntjük 2,5 deci vízzel. Csak ekkor tesszük bele a gombát, a babérlevelet
Tisztítsuk meg a húst, kockázzuk fel és adjunk hozzá bőven vizet. A forrástól számított negyed óráig pároljuk. Ezután adjuk hozzá a feldarabolt répát és hagymát, a póréha
A felaprított húst elkezdjük főzni, majd hozzáadjuk a zöldségeket, sót, borsot, és kb. ¾ órán át főzzük. Rántást készítünk lisztből, zsírból, vajból, kevés vízből, é
A karajról eltávolítjuk a gerinccsontot, és a bordacsontok mentén feldaraboljuk a húst. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és megsütjük a zsírban. A borjúmirigyet megfőzzük, m
A karajról eltávolítjuk a gerinccsontot, és a bordacsontok mentén feldaraboljuk a húst. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és megsütjük a zsírban. A hús zsírjában megpirítjuk
Ugrás a lap tetejére >>