Elkészítési idő: 20 perc
Teljes elkészítési idő: 10 perc
A salátaöntet hozzávalóit jól keverjük össze. Addig keverjük, míg a cukor el nem olvad. Tegyük félre.
Forrásba
A paprikát csíkokra vágjuk, a paradicsomok héját lehúzzuk, feldaraboljuk, a hagymát finomra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk. Olajat forrósítunk egy cseréplábosba, és a p
Előkészítési idő:20 perc
Teljes elkészítési idő: 30 perc
A fenyérfüvet, a fokhagymát, a gyömbért, a marhahúslevet, a két újhagymát, a korianderszárakat, a lime-héj- csí
A csirkemellett kicsontozzuk, így négy részt kapunk, amelyeket egy tálba teszünk. A mézet kicsit megmelegítjük, majd hozzáadjuk a citromlevet, a szójaszószt, az olajat, a
Előkészítési idő:30 perc
Teljes elkészítési idő: 25 perc
1, Az elkészítéshez forrósítsunk fel egy grillezőserpenyőt, rostsütőt vagy sütőtálat. A kukoricacsöveket vékony
A csirkét megtisztítjuk, majd nyolc részre vágjuk. Az ananászt meghámozzuk, majd kockákra vágjuk, a hagymát és a paprikát szeletekre vágjuk, és a fokhagymát összepréseljü
Előkészítési idő: 30 perc
Teljes elkészítési idő: 1 és fél óra
1, 220°C-ra (gázsütő esetén 6-os fokozat) melegítsük elő a sütőt. A kaliforniai paprikát és a padlizsánt
180°C-ra melegítsük elő a sütőt. (gázsütőnél 4-es fokozat)
Az inas részeket és a zsiradékot vágjuk le a csirkéről. Egy vastag aljú serpenyőben forrósítsuk fel az olajat
Ugrás a lap tetejére >>