Előkészítési idő:20 perc+20 perc beáztatás
Teljes elkészítési idő:45 perc
1 A kínai gombát áztassuk be 20 percre, 625 ml forró vízzel leöntve egy tálban, majd szűrjük l
Egy tálban a liszthez keverjük a sütőport, a fahéjat, a gyömbért, a vajat és a cukrot. majd felöntjük annyi íróval, hogy könnyű tésztát kapjunk. Kinyújtjuk, majd egy elők
A gyümölcsöket feldaraboljuk, majd összekeverjük a cukorral, és négy tálkába eloszlatjuk. A joghurtot ráöntjük, majd megszórjuk a cukorral, és tálalásig hűtőbe tesszük.
Egy turmixba tesszük a tofut, a banánt, a málnát és a gyümölcslevet, majd az egészet összeturmixoljuk. Eközben a lenmagot összetörjük, ezt is az italba szórjuk, majd elos
Előkészítési idő: 20 perc + beáztatás egy éjszakán át
Teljes elkészítési idő: 2 óra
Egy éjszakára áztassuk be a babot hideg vízbe. Szűrjük le, majd öblítsük le.
180°C-
A bárányfiléket barnára sütjük olajban, majd hogy melegen tartsuk őket, alufóliába csomagoljuk a szeleteket. Ezután a salátákat megmossok, és egy tálba tesszük a széttépe
Előkészítési idő: 10 perc
Teljes elkészítési idő: 25 perc
Az olajat forrósítsuk fel, és a fokhagymát és hagymát adjuk hozzá. Fedjük le és 3 percet süssük közepes hőfoko
Előkészítési idő: 25 perc
Teljes elkészítési idő: 15 perc
Mindegyik bárányszelet oldalába vágjunk egy széles és mély zsebet.
A töltelék hozzávalóit jól dolgozzuk össze
Ugrás a lap tetejére >>