A metélt tésztát (teljes kiőrlésű lisztből) megfőzzük, majd leszűrjük, és egy olyan tálba tesszük, ahol melegen tudjuk tartani. A cukkinit megtisztítjuk, majd karikákra s
A burgonyát meghámozzuk, és kockára vágjuk. A póréhagymát megmossuk, fehér részét karikára vágjuk. a tököt is kockára vágjuk. A burgonyát és a póréhagymát lábosba tesszük
A savanyú káposztából kinyomkodjuk a levét, majd apróra szeljük fel, és egy tálba tesszük, ahol hozzáadjuk a szőlőket és a vékony csíkokra felszeletelt csirkét. Végül bel
Előkészítési idő:20 perc + éjszakán történő pácolás
Teljes elkészítési idő:15 perc
1. Egy tálban keverjük össze a joghurtot, a fokhagymát, a gyömbért, és a fűszereket,
Előkészítési idő: 40 perc
Teljes elkészítési idő: 4 perc
15 percig áztassuk a garnélarákot forró vízben, majd szűrjük le és pirítsuk meg.
Jól mossuk meg a parajt és s
Előkészítési idő:20 perc + pácolás éjszakán keresztül
Teljes elkészítési idő:5 perc
1. Egy tálban keverjük össze a tamarit, a szójababolajat, a fokhagymát, a gyömbért,
Miután a tojásokat keményre főztük, és héjukat leszedtük, négy részre szeljük őket. A sonkát vékony csíkokra vágjuk, és hozzáadjuk a tojásokhoz. Ezután a megtisztítot zsá
A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük, majd meghámozzuk és felkockázzuk. Egy másik lábosban, sós vízben megfőzzük a zöldborsót, leszűrjük, félretesszük. A salátát csí
Ugrás a lap tetejére >>