A hagymát felkarikázzuk, a paradicsomokat pedig elnégyeljük, majd a fűszerekből csokrot csinálunk, és tüllbe rakjuk. A hagymát olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a pa
A petrezselymet megtisztítjuk, majd óvatosan felaprítjuk. A citromot kifacsarjuk, majd a héját lereszeljük. Fogunk egy mozsarat, amelyben a szegfűborsot porrá zúzzuk. Ekö
Elkészítési idő: 20 perc
Teljes elkészítési idő: 45 perc
Egy nagyobb teflonserpenyőt vékonyan fújjunk be étolajjal. Tegyük bele a póréhagymát, a fokhagymát, és egy evők
Az összes zöldséget megmossuk, majd a répákat felkarikázzuk, a zellert és a burgonyát felkockázzuk, a ceruzababot és a hagymát felaprítjuk. Az olajhoz fél dl vizet adunk,
Előkészítési idő:20 perc
Teljes elkészítési idő:15 perc
1 250 ml forró vízbe áztassuk be a kínai gombákat, hogy megpuhuljanak. Nyomjuk ki a gombákat a levét tegyük félr
Előkészítési idő: 25 perc
Teljes elkészítési idő: 25 perc
A páncéljuktól és a salakjuktól tisztítsuk meg a garnélákat, majd kis darabokra aprítsuk fel. A rákot a darált
A tojásokból kemény tojást főzünk, majd a héjukat leszedjük, és hagyjuk, hogy kihűljenek. Közben a hagymát és a burgonyát megmossuk, és felkockázzuk, majd a húslevesben a
Az erőlevesben megfőzzük a megtisztított fokhagymát, majd leszűrjük a levest, de a fokhagymát újból visszatesszük, miután egy villával összenyomkodtuk. Beletesszük a zsál
Ugrás a lap tetejére >>