Előkészítési idő:15 perc
Teljes elkészítési idő:5 perc
Keverjük simára a kukoricalisztet egy kevés marhahúslében, majd a maradék marhahúslébe keverjük az osztrigaszószt
Előkészítési idő: 10 perc
Teljes elkészítési idő: 2 óra
Az inas részeket és a zsiradékot távolítsuk el a steakről, majd 2 cm-es kockákra daraboljuk fel. A fűszeres lisz
Előkészítési idő:30 perc+ 2 óra
Teljes elkészítési idő:10 perc
1 Áztassunk hideg vízbe 8 fanyársat, 30 percre. Keverjük össze az olívaolajat, a citromlevet, a rozmaring
Előkészítési idő: 15 perc
Teljes elkészítési idő:1 óra 10perc
170°C-ra melegítsük elő a sütőt. (gázsütőnél 3-as fokozat)Egy nagy edényben forrósítsuk fel az olajat és a
Előkészítési idő: 10perc+4 óra pácolás
Teljes elkészítési idő: 50perc
Egy tálba facsarjuk ki az egyik narancs levét, majd a mézzel, a dijoni mustárral, a fokhagymával é
A borjúhúst kikloffoljuk, majd rárakjuk a sonkaszeleteket, erre pedig a zsályaleveleket. A borjúszeleteket félbehajtjuk és egy fogpiszkálóval összetűzzük. A vaj felét fel
Előkészítési idő: 20 perc + 15 perc behűtés
Teljes elkészítési idő: 15 perc
A darált borjú- és sertéshúst, az újhagymát, a nap szárította paradicsomot, a sót, a borsot
A parajt megtisztítjuk, majd kevés vajba forgatjuk addig, amíg össze nem esik. Eközben sóval, borssal és fokhagymával fűszerezzük. A pulykamellfilékbe éles késsel nyíláso
Ugrás a lap tetejére >>