A bárányhúst felkockázzuk, a joghurtot korianderrel, chilivel, kurkumával ízesítjük, majd ebben pácoljuk a húst két napig. A paradicsomot meghámozzuk, felkockázzuk, és eg
A fokhagymát felaprózzuk, hozzáadjuk a kakukkfüvet, amelyet előzőleg apró darabokra tépkedünk, a citrom reszelt héját, és beleöntjük az olajat. A húst besózzuk, borssal f
Egy lábosba 2,5 dl vizet töltünk, és hozzáadjuk a bulgurt. Kb. negyed órát benne hagyjuk, hogy megszívja magát. A marhahúst egy tálba tesszük, és hozzáadjuk a mentalevele
Előkészítési idő:25 perc + 2 óra pácolás
Teljes elkészítési idő: 20 perc
A vokot hevítsük fel nagyon forróra és a szecsuáni borsot szárazon pirítsuk 30 másodpercig. A v
A húst megtisztítjük, majd egy vízzel teli lábosba tesszük, és főzni kezdjük. Megvárjuk, amíg felforr a víz, ekkor beletesszük a borsot, sót, babérleveleket, köménymagot
Előkészítési idő:40 perc
Teljes elkészítési idő:1 óra 35 perc
1 Egy felforrósított, nagy teflonserpenyőben, 5 percig, dinszteljük puhára a hagymát. Adjuk hozzá a sárgar
Előkészítési idő: 15 perc
Teljes elkészítési idő: 15 perc
A lime szeletekkel béleljük ki a bambuszgőzölő alját, a csirkemelleket helyezzük rá és ízlés szerint fűszerezz
Előkészítési idő: 20 perc
Teljes elkészítési idő: 25 perc
1, A zsírtalanított marhaszeleteket vágjuk vékony csíkokra. Egy teflonserpenyőt vékonyan fújjuk be olajjal, ma
Ugrás a lap tetejére >>