Előkészítési idő: 30 perc+3 óra pácolás
Teljes elkészítési idő: 20 perc
1, A húsról a zsiradékot és az inas részeket távolítsuk el, majd kockázzuk fel 2,5 cm-es darabok
A csirkét megtisztítjük, majd lehúzzuk róla a bőrt, kicsontozzuk, és felkockázzuk. Az ananászkonzervből 0,6 dl levet összeöntünk 0,6 dl olajjal, a szójaszósszal, az össze
A húst leforrázzuk, majd vízbe tesszük, belerakjuk a leveskockát, az összekötözött petrezselyemzöldet, majd kb. 1 órát főni hagyjuk. A joghurthoz adjuk a tejfölt, a majon
A durumtésztát megfőzzük, és melegen tartjuk. A csirkemájat megtisztítjuk, felcsíkozzuk. A hagymát felaprózzuk, majd kevés oljaban megdinszteljük, hozzáadjuk a májcsíkoka
Előkészítési idő: 10perc6+20 perc behűtés
Teljes elkészítési idő: 10 perc
A citrom és az olaj kivételével keverjünk össze minden hozzávalót. Sózzuk, borsózzuk, majd 4 p
Előkészítési idő: 15 perc
Teljes elkészítési idő: 10 perc
1, Egy tálban keverjük össze a kecap manist, a gyömbért, az erőspaprika- krémet, a cukrot és a fokhagymát, és
Előkészítési idő: 25perc
Teljes elkészítési idő: 15perc
15 percre áztassuk be a gombát egy nagy tál forró vízbe, amíg megpuhul és megduzzad. Ezután szűrjük le és durvár
A húst megtisztítjük, majd felvágjuk egyenlő szeletekre, bedörzsöljük őket sóval és borssal, mustárt teszünk rájuk, majd egy mély tálba tesszük, amibe annyi olajat öntünk
Ugrás a lap tetejére >>