Előkészítési idő: 30 perc
Teljes elkészítési idő: 1 és fél óra
1, 220°C-ra (gázsütő esetén 6-os fokozat) melegítsük elő a sütőt. A kaliforniai paprikát és a padlizsánt
180°C-ra melegítsük elő a sütőt. (gázsütőnél 4-es fokozat)
Az inas részeket és a zsiradékot vágjuk le a csirkéről. Egy vastag aljú serpenyőben forrósítsuk fel az olajat
A húst egy kicsit kikloffoljuk, fokhagymával bedörzsöljük, sóval és borssal ízesítjük, majd a paprikás lisztbe forgatjuk, végül felforrósított olajon megsütjük. Az uborká
A csirkemelleket megtisztítjük, és apró kockákra vágjuk őket, a cukkinit karikákra szeljük. A húst forró olajban megsütjük, majd beletesszük a paradicsompürét. Elkeverjük
Előkészítési idő:10 perc+30 perc pácolás
Teljes elkészítési idő:15 perc
1 Keverjük össze a fokhagymát, a gyömbért, az osztrigaszószt, és forgassuk jól át benne a marhah
Előkészítési idő:20 perc
Teljes elkészítési idő: 10 perc
1, A sertéscombot rostirányra merőlegesen vágjuk fel csíkokra. A babot kissé aprítsuk össze. A bordás kel torzs
A marhafelsálat kikloffoljuk, majd mindegyikre egy fél uborkát és egy fél szalonnaszeletet rakunk, és tekercseket csinálunk a húsokból. A tekercseket felforrósított Rama
Előkészítési idő: 15 perc+2 óra behűtés
Teljes elkészítési idő:20 perc
1, A zsiradékot távolítsuk el a csirkecombfilékről, majd vágjuk őket félbe. Egy lapos, nem fémből
Ugrás a lap tetejére >>