Az almát meghámozzuk, majd a hagymával együtt felkockázzuk. A hagymát kevés vajon megdinszteljük, majd beletesszük az almát, valamivel később a zsemlemorzsát, a petrezsel
Előkészítési idő: 20 perc + beáztatás egy éjszakán át
Teljes elkészítési idő: 2 óra
Egy éjszakára áztassuk be a babot hideg vízbe. Szűrjük le, majd öblítsük le.
180°C-
Előkészítési idő: 10 perc
Teljes elkészítési idő: 25 perc
Az olajat forrósítsuk fel, és a fokhagymát és hagymát adjuk hozzá. Fedjük le és 3 percet süssük közepes hőfoko
Előkészítési idő: 25 perc
Teljes elkészítési idő: 15 perc
Mindegyik bárányszelet oldalába vágjunk egy széles és mély zsebet.
A töltelék hozzávalóit jól dolgozzuk össze
Előkészítési idő: 25 perc
Teljes elkészítési idő: 2 óra 10 perc
A bárányról távolítsuk el a zsiradékot. Egy nagy edénybe helyezzük. A hagymát, fahéjrudat, fokhagymát, s
A húst megszórjuk sóval, majd szorosan feltekerjük, és megkötjük. A hagymát felaprózzuk, hozzáadjuk a fokhagymaport, a bazsalikomot és az olajat. Ezzel kenjük be a bárány
A csirke mell filét csíkokra vágjuk és egy edénybe tesszük a vegetával együtt. kb 10 percig nagy lángon pirítjuk.Ha megvagyunk törjük rá a fokhagymát.Közben készítsük el
A vajat felforrósítjük, megsütjük benne a húst, majd a visszamaradt vajban megdinszteljük az apróra vágott mogyoróhagymát, fokhagymát, és hozzáadjuk a rozmaringot, kakukk
Ugrás a lap tetejére >>