Előkészítési idő: 15perc+10 perc pácolás
Teljes elkészítési idő: 10 perc
A
citromlét, az
olívaolajat, a
fokhagymát, a
mézet és a
chutney-t keverjük össze egy tálban.
Egy lapos, nem fémből készült edénybe fektessük a halfiléket és az olajos páccal fedjük be.
10 percet pácoljuk.
Egy vékonyan beolajozott grillezőtálra tegyük át a halfiléket. Tegyük félre a páclevet. Oldalanként 4 percig grillezzük a halfiléket, vagy amíg meg nem puhulnak. A félretett páccal időnként kenegessük meg. Tálaljuk párolt zöldségekkel és
citrommal.
Tápértékek adagonként:
14g fehérje, 11g
zsír
10g szénhidrát, 0,5g élelmi rost
46mg koleszterin, 831kJ (198kcal)
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>