Előkészítési idő:20 perc+20 perc beáztatás
Teljes elkészítési idő:45 perc
1 A kínai gombát áztassuk be 20 percre, 625 ml forró vízzel leöntve egy tálban, majd szűrjük l
Egy turmixba tesszük a tofut, a banánt, a málnát és a gyümölcslevet, majd az egészet összeturmixoljuk. Eközben a lenmagot összetörjük, ezt is az italba szórjuk, majd elos
Előkészítési idő: 1 óra
Teljes előkészítési idő: 45 perc
A burgonyát vízben vagy gőzben pároljuk meg, hogy épp csak megpuhuljon. Ha elkészült szűrjük le, 10 percig hagy
Előkészítési idő:30 perc
Teljes elkészítési idő:15 perc
A szakáll eltávolítása után tisztítsuk meg a kagylókat. 10 percig áztassuk őket hideg vízbe, majd a vizet szűrjü
Előkészítési idő: 10 perc+pácolás
Teljes elkészítési idő: 8perc
Átöblítés után a fésűkagylókból távolítsuk el a sötét erezetet és szárítsuk fel papírkendővel. Keverjük
Előkészítési idő:20 perc
Teljes elkészítési idő:25 perc
1 A gombákat nedves papírtörlővel töröljük meg, majd szárukkal együtt szeleteljük fel vékonyan.
2 Durvára aprít
Előkészítési idő:25 perc
Teljes elkészítési idő:10 perc
1 Egy vokot hevítsünk fel forróra, öntsük bele az olajat, forgassuk körbe, hogy az oldala is olajos legyen. Két
A krumplit héjastul megfőzzük, majd meghámozzuk, és összetörjük. Hozzáadjuk a tojást, a lisztet, és megsózzuk. Összegyúrjuk az egészet, majd 10 hüvelykujjnyi vastag henge
Ugrás a lap tetejére >>