Egy lábosban felforraljuk a tejet a cukorral, a sziruppal és a tejszínnel, majd hozzákeverjük a tojások sárgáját, és besűrűsítjük. Ezután beleszórjuk a csokit, majd ízlés
A körtéket meghámozzuk, kimagozzuk, majd citromos vízbe állítjuk. Ezután a gyümölcsleveket, a sherryt és a szegfűszeget melegíteni kezdjük, majd forrás után beletesszük a
Előkészítési idő:15 perc
Teljes elkészítési idő:20 perc
1 Melegítsük elő a sütőt 170°C-ra (gázsütő esetén 3- as fokozat). 4 darab 125 ml térfogatú tűzálló pudingformát
A tejet feltesszük főni a vaníliával, a citromhéjjal és a fahéjjal.Amikor forr, beletesszük a rizst, és kevergetjük, hogy össze nem csomósodjon. 20 percig nagy lángon főz
Előkészítési idő: 15 perc + behűtés egy éjszakán át
Teljes elkészítési idő: 5 perc
Egy kis edényben keverjük össze két evőkanálnyi tejjel a pudingport, addig míg el nem
A pudingport felöntjük a tejjel, majd hozzáadjuk a cukrot és az eszenciát, és készre főzzük. Miután kicsit kihűlt, összekeverjük a krémsajttal, és a felvert tojásfehérjév
Előkészítési idő:10 perc
Teljes elkészítési idő:50 perc
1 Melegítsük elő a sütőt 180°C- ra (gázsütő esetén 4- es fokozat).Egy lapos tűzálló tálat kenjünk ki zsiradékkal
Az almákat megtisztítjük, magházukat kivágjuk, majd vízbe tesszük, és citromlevet öntünk hozzá. A zselatint vízbe tesszük, hogy feloldódjon. A vörösborba tesszük a citrom
Ugrás a lap tetejére >>