A hagymát finomra vágjuk. A kaprot megmossuk, felaprítjuk. Elkeverjük a hagymával, a citrom levével és héjával, majd hozzáadjuk a felkockázott a zöldségeket is. A szemes
Félig száraz sajtot válasszunk. Vágjuk ketté és két napig áztassuk olívaolajos, borsos, fűszeres pácba. Csomagoljuk alufóliába és tegyük őket a rostélyra. Süssük 5 percig
Vágjuk le a zsemlék tetejét és szedjük ki a belsejüket. Zsemlebél felét áztassuk be tejbe.
Aprítsuk fel a hagymát és a fokhagymát. Hámozzuk meg a répát, vágjuk kockára.
Teflonban pár perc alatt hevítsük fel a vajat, majd szűrjük át finom szövésű anyagon, aztán hagyjuk állni 10 percig.
A csirkét vagy a pulykát és a sonkát daráljuk meg, m
Tzatziki:
A joghurtot, a citromlevet, az uborkát és a mentát összekeverjük egy tálban.
A csicseriborsót, a fokhagymát, a köményt, a mogyoróhagymát és a tejfölt robotgép
Törlőpapír segítségével itassuk szárazra a szárnyakat. A sót, a csiliport és a lisztet keverjük össze. Öntsük egy nagyobb műanyagzacskóba. A szárnyakat rakjuk bele és jól
Legalább 10 percig áztassunk 8 bambusznyársat hideg vízbe. A grillsütőt melegítsük elő. Húzzuk a nyársra váltogatva a citromot és a garnélát. A csilis szósszal kenjük meg
Az olívaolajon futtassuk meg az összevágott hagymát, majd keverjük hozzá a felaprított gombát és facsarjuk rá a citrom levét. Így pároljuk 10 percig, közben sóval és bors
Ugrás a lap tetejére >>