Törjük fel a tojásokat, jól keverjük össze, szűrjük át egy szitán, majd dolgozzunk hozzá 160 g vajat és a tejszínt. Ízesítsük sóval és borssal.
Egy magasabb falú edényt
A tojásokat egy külön tálban villával jól keverjük össze, közben fűszerezzük ízlés szerint sóval és borssal. Egy teflonserpenyőben 2 diónyi vajat hevítsünk fel, öntsük be
Alaposan folyó víz alatt mossuk meg a salátát és szedjük közben leveleire. A burgonyát és a tojásokat főzzük meg, majd vágjuk négybe. A szardellafiléket lecsepegtetjük, a
Karamellizáljuk a cukrot, vegyük le a tűzről és keverjük bele a tejet. Vágjuk fel a vaníliát, adjuk hozzá és főzzük 15 percig.
Tojásfehérjét cukorral és citromlével kemé
Először is felverjük a tojássárgáját fehérjével együtt, hozzáadjuk a kevés tejet és kefírt, majd tovább verjük még kicsit, végül hozzáadjuk a vegetát,fűszerköményt, sót,
Először is felverjük a tojássárgáját fehérjével együtt, hozzáadjuk a kevés tejet és kefírt, majd tovább verjük még kicsit, végül hozzáadjuk a vegetát,fűszerköményt, sót,
Forrósítsuk meg az olaj felét, és pirítsuk meg benne a hagymát, édesköményt és a krumplit. Adjuk hozzá a fokhagymás és ezt is pirítsuk meg. Zöldségeket szedjük tányérra.
Serpenyőben megolvasztom a vajat. Egy tálba feltöröm a tojásokat, megsózom, hozzájuk adom a tejszínt, és a reszelt a fokhagymát, majd az így összekevert tojásokat beletöl
Ugrás a lap tetejére >>