A póréhagymát és a kolbászt pároljuk meg az olajon, amíg a hagyma megpuhul. Mérsékeljük a tűz hőfokát. A tojásokat üssük tálba, sózzuk, borsozzuk. Öntsük bele a serpenyőb
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. Olajjal kenjünk ki 8 db, 125 ml-es muffincsészét. A tojásokat verjük fel a tejjel, keverjük bele a kukoricát, a snidlinget és a sajtot.
Vágjuk apróra a hagymát és pirítsuk üvegesre. Alaposan felkeverjük a tojást, majd adagoljuk hozzá a babot, hagymát, a köményt és a bazsalikomot. Ízlés szerint sóval és bo
A fele vajon pirított felkockázott májból, hagymából, fűszerekből, mártásból tölteléket készítünk. Ha kész a lepény, félbehajtjuk és megtöltjük.
Bő olajban egyenként megsütjük a tojásokat, és tányérra tesszük. Az olajból egy keveset kiöntünk, és a maradékban megsütjük a kolbászokat. Lehúzzuk a bőrét, és a tojások
A bagettet 12 kis karikába vágjuk, majd ezeket megpirítjuk. Egy edényben forró vízben főzzük 4 percig a tojásokat, majd hideg vízben hűtsük ki őket. Az olívabogyót, az ol
A tojásokat főzzük meg keményre, hámozzuk meg, és vágjuk hosszában félbe. A sárgájukat keverjük habosra a vajjal, a szardellapasztával, a mustárral, az őrölt fekete borss
A kenyérbelet felkockázzuk, zsíron megpirítjuk, megfűszerezzük, és összekeverjük a felvert tojásokkal, tejszínnel, végül lepényt sütünk belőle.
Ugrás a lap tetejére >>