A tejszínből, felvert tojásokból, sóból zsíron lepényt sütünk, és megtöltjük a mártásba kevert, fűszerezett, darabolt, főtt spárgával.
A tojásokat keményre főzzük, hosszában kettévágjuk, majd sárgájukat kiszedjük és összekeverjük a vajjal. a májkrémmel, a konyakkal. Sózzuk, borsozzuk, majd visszatöltjük
A paprikákat tegyük egy tepsibe, és magas hőmérséklet süssük feketére. Mikor elkészül, tegyük át egy tálba, fedjük le, és hagyjuk 20 percet állni. Ezt követően bontsuk ki
Vágjuk össze a szalonnát. Verjük fel a tojást a vízzel, sóval, borssal, reszelt szerecsendióval, szalonnával és a fűszerekkel.
Melegítsük meg a vajat, öntsük bele a tojá
A tojásokat főzzük meg, majd pucoljuk meg. Hosszában vágjuk félbe, és szedjük ki a sárgákat. A szardellát törjük össze, és keverjük össze a mustárral, a vajjal, borssal,
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát, szórjuk meg a kakukkfűvel és a sóval. Belekeverjük a paradicsomokat is, és utánfűszerezzük még, ha kell. Egy tálban e
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát, szórjuk meg a zsályával és a sóval. Belekeverjük a paradicsomokat is, és utánfűszerezzük még, ha kell. Egy tálban elk
A húst becsinált levesnek megfőzzük, a levét leszűrjük, elkeverjük tejszínnel és a tojás sárgákkal, a húst apró darabokra vágjuk. A mártás egyharmadához adjuk a húst, meg
Ugrás a lap tetejére >>