Vajban pirítjuk a feldarabolt spárgát, fűszerezzük, majd megtöltjük vele a tésztából készült kosarakat. A töltelék tetejére kerülnek a tojások, és a mártás.
A tésztából 10 db apró kosarat formálunk és megsütjük. A húst, zöldségeket feltesszük főni, ha kész összedaraboljuk, fűszerezzük és hozzáadjuk a vajat.
Ezzel megtöltjük
A rizst pirítsuk meg vajban, miután felöntöttük egy kevés vízzel, főzzük puhára. A májat és a gombát szeleteljük fel és szintén pirítsuk meg. Ezt adjuk hozzá a főtt rizsh
A felkockázott májat, gombát vajban pirítjuk, fűszerezzük és összefőzzük a barna mártással. A pirított zsemlekockákra helyezzük a tojásokat, ráöntjük a mártást és a petre
Kezdjük el főzni a vizet és adjuk hozzá az ecetet. Ha felforrt vegyük le takarékra és közelről üssük bele a tojásokat. Fedjük le és pároljuk 5-6 percen át. Akkor vegyük k
A vaj felén futtassuk meg a lisztet, majd adjuk hozzá a tejet és 10 percig takarékon főzzük, közben kevergessük. Ezután dolgozzuk hozzá a maradék vajat, néhány csepp citr
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom