A tésztát sós vízben kifőzzük. A mogyoróhagymát és a kínai metélőhagymát finomra vágjuk. A gyömbért lereszeljük, a mogyorót felaprítjuk. Ezeket mind beledolgozzuk a húsba
Kockázzuk fel a sertéshúst, majd jól dolgozzuk össze a tojással, a kolbásszal, a zsemlemorzsával és az apróra vágott petrezselyemmel. Fűszerezzük reszelt szerecsendióval,
A kacsamellről vegyük le a bőrt, majd vágjuk kockára a húst. Tegyük bele a fehérborba, adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, a zöld fűszereket, és a babérlevelet. Pácoljuk 12
A kacsamellről vegyük le a bőrt, majd vágjuk kockára a húst. Tegyük bele a fehérborba, adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, a zöld fűszereket, és a babérlevelet. Pácoljuk 12
A húst 16 szeletere vágjuk. A rozmaringot megmossuk és a leveleit finomra vágjuk. Pácolt készítünk az olajból, a rozmaringgal, a citromlével, a citromhéjjal és majoránná
A párizsit felszeleteljük, majd forró olajban megpirítjuk, így kosár alakúra formálódnak. Eközben egy tálban összekeverjük a tojássárgájákat, a tejfölt, a paradicsompürét
Habosra forrósítsuk fel a vajat egy serpenyőben. 3-4 perc alatt ebben a vajban süssük jól át a májat közepes hőfokon. Adjuk hozzá a konyakot és a májat hagyjuk benne pár
A sonkát egészben egy lábosba tesszük, hozzáadjuk a fűszereket, majd meglocsoljuk a borral. Felengedjük vízzel és készre főzzük, majd a levében hagyjuk kihűlni. Eközben a
Ugrás a lap tetejére >>