Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Vágjuk le a paradicsomok tetejét, kanalazzuk ki a belsejüket, sózzuk meg, és fordítsuk lefelé, hogy kicsöpögjön. A húsukat vágjuk kockár
Készítsünk tésztát a lisztből, 8 ek. vajból, 1 tojásból, fél tk. sóból, és adjunk hozzá annyi vizet, hogy a tészta összeálljon. Csomagoljuk alufóliába, és tegyük a hűtőbe
A felhevített vajon pirítsuk meg a hússzeletek mindkét oldalát 4 perc alatt. Ezután öntsük ki a zaftját és ugyanebben a serpenyőben hevítsük fel a calvadost, mad 1-2 perc
A spárgát tegyük 4 percre forrásban lévő vízbe. Robotgépben keverjük darabokra a spárgát, a parmezánt, a fenyőmagot és a olajat. Sózzuk, borsozzuk. A sonkaszeletelket ken
A kukoricadarát pároljuk 5 percen keresztül sós vízben, majd szűrjük le. Terítsük szét és pohárral képezzünk belőle 16 tallért. Ugyanilyen alakzatot vágjunk a sajtból és
A gesztenyét sós-szegfűszeges vízben megfőzzük, majd leszedjük hártyáját. A feltekert szalonnákat nyársra húzzuk, közéjük teszünk 2-2 gesztenyét és bazsalikomot, majd kés
Az endíviát folyó víz alatt öblítsük át, hosszában szeljük félbe, szabadítsuk meg a torzsájától és facsarjuk rá a citrom levét, valamint szórjuk meg sóval.
Az összevágot
A marhahúst vágjuk csíkokra, kenjük meg krémsajttal, és tekerjük fel.
Előkészület: 5 perc.
Ugrás a lap tetejére >>