Egy tálban keverjük össze a citrom levet, a citromhéjat, a majonézt és a metélőhagymát, majd tegyük a keveréket hűtőszekrénybe egy időre. A spárgákat tekerjük bele 1-1 sz
A hagymát felaprítjuk, majd vajon megpároljuk. Rátesszük az apróra feldarabolt húst, majd megfűszerezzük, és félpuhára sütjük.
A tésztát kinyújtjuk, majd egy kerek, vajj
Egy lábosba tesszük a szilvát, majd felöntjük a borral, felforraljuk, és már félre is tesszük. Eközben egy tálban összekeverjük a krémsajtot az összepréselt fokhagymával,
Pucoljuk meg a répát és sós vízben pároljuk háromnegyed órán át.
A szikkadt kenyeret áztassuk a tejbe, majd nyomkodjuk ki.
A kolbászhúst dolgozzuk össze az összevágott
A répát megpucoljuk, és sós vízben 5-8 perc alatt megfőzzük. Kivesszük, és lecsöpögtetjük. A sokára a sajtot rátesszük, majd rá 1-1 répát, és meghintjük petrezselyemmel.
A kolbászt felkarikázzuk, a disznósajtot és a sonkát feldaraboljuk, majd egy tálra tesszük őket. A májasból halmokat teszünk a tányérra, majd a felkarikázott friss zöldsé
Vágjuk hosszában vékony csíkokra a csirkefiléket. Tűzzünk 1-1 húscsíkot enyhén hullámosan a benedvesített fanyársakra. A citromfű leveleit tépkedjük le. Keverjük el a lim
Olajban pároljuk meg a húst, adjuk hozzá a sajtot, a korinadert és a szezámmagot. Főzzük puhára. A sütőt melegítsük elő 20 fokra. A tésztát nyújtsuk ki, szaggassunk belől
Ugrás a lap tetejére >>