A halat megmossuk, megtöröljük, és 4 cm-es darabokra vágjuk. Sóval bedörzsöljük, és negyedórára félretesszük. A paprikát megmossuk, félbevágjuk, húsát felcsíkozzuk. A hal
Mossuk el hideg vízzel a lazacot. Szükség esetén távolítsuk el a maradék szálkákat. A borsmagokat morzsoljuk össze egy morzsában. Keverjük össze sóvak és cukorral. Tegyün
Hasukkal lefelé fektetve óvatosan nyomkodjuk végig a szardellákat a hüvelyujjunkkal, majd óvatosan szedjük ki a gerincüket egy kis kés hegyével. A bőrös felükkel lefelé f
Alaplevet főzzünk a cukorból, ecetből és a fűszerekből, majd ezt hagyjuk kihűlni. A lilahagymát tisztítsuk meg és vékony karikákra szeleteljük fel. Az előzetesen beáztato
Egy estével előbb áztassuk be a heringeket, majd elkészítés előtt csepegtessük le és vágjuk fel kis darabokra. A mogyoróhagymát tisztítsuk meg és karikákra vágjuk fel. Fo
A szardellafiléket és a fokhagymát együtt alaposan összetörjük. Hozzá adagoljuk az olajat, a citromlevet, a majonézt, a tejszínt és alaposan összeforgatjuk. Borssal ízesí
Vágjuk apróra a sulymot, a rákkal keverjük össze és sózzuk- borsozzuk. 1-1 kávéskanálnyit rakjunk belőle a won-ton lapok közepére. Tekerjük össze és a végeket dugdossuk b
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. A réteslapot kenjük meg olajjal, és mindegyikre tegyünk 2 szardíniát, locsoljuk meg 1 tk. citomlével, szórjuk meg reszelt citromhéjjal,
Ugrás a lap tetejére >>