» 45 dkg friss rákhús, fehér és barna vegyesen » 1 evőkaná lereszelt friss gyömbér » 1-2 evőkanál sima liszt » 4 evőkanál napraforgóolaj » só, őrölt fekete bors
Jól dolgozzuk össze a rákhúst a gyömbérrel és a liszttel. Ízesítsük sóval és borssal. Formázzunk lisztes kézzel a masszából 16 egyforma pogácsát. Forrósítsunk olajat és a pogácsákat négyesével rakjuk bele. 2-3 percig süssük mindkét oldalukat. Ha megsült akkor egy fémspatula segítségével emeljük ki őket. Itassuk le róluk egy törlőpapírral az olajat. A már kiemelt fasírtokat tartsuk melegen. Sütés után azonnal tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom