A gombát felszeleteljük, és 10 percig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, és ráhintjük a petrezselyemzöldet. Utána leszűrjük.
A húst gombafej nagyságú darabokra vágjuk, megfűsz
A libazsíron futtassuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a felszeletelt gombát, a zúzott fokhagymát és a finomra vágott petrezselymet. Fedő alatt pároljuk puhára, majd ha a
A megtisztított gombát és hagymát felaprítjuk, majd a hagymát forró olajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a gombát, sóval, borssal ízesítjük, majd lefedve megpároljuk. Amikor e
A gombát pároljuk meg a hagímával, tegyük bele a rizst, és engedjük fel a húslevessel. Sózzuk, paprikázzuk, majd amikor a rizs megpuhult, adjuk hozzá a tojást és az olajb
Egy vékony tortaformába sütőpapírt helyezünk, ebbe beletesszük az átgyúrt tésztát és előmelegített sütőben világos barnára pirítjuk.
Pároljuk üvegesre a hagymát, majd ad
A gombát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, és 1 evőkanál forró vajon megfuttatjuk. Sóval, borssal ízesítjük, majd megvárjuk amíg kihűl. A halról leöntjük a levet, a sprot
A sütőt előmelegítjük, a 8 muffinformát kiolajozzuk. A felszeletelt gombát, az összepréselt fokhagymát és a felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd kihűtjük. Ekkor b
A megtisztított gombát lereszeljük. A hagymából egy keveset lereszelünk, és a gombához adjuk. Felaprítjuk a petrezselymet, majd a sóval és borssal együtt a gombához adjuk
Ugrás a lap tetejére >>