Elkészítés: A
tojásokat kb 10 perc alatt keményrefőzzük. A pá
rizsit és a lecsöpögtetett
uborkát vékony csíkokra vágjuk. A vörös
hagymát felkockázzuk. A
majonézt és az
uborkalevet összekeverjük,
sóval,
borssal ízesítjük.A
tojásokat megpucoljuk, te
tejüket és aljukat levágjuk, sárgájukat kivájjuk. A levágott részeket felaprítjuk, a kivájt sárgáját pépesítjük. A
majonézt egy ek kivételével összekeverjük a
hagymával, a
tojásfehérjével a pá
rizsi és
uborka csíkokkal. A
tojásokat a kapott masszával töltjük. A
paradicsomok te
tejét levágjuk, és kalapként a töltött
tojásokra helyezzük. A félretett
majonézt a nejlonzacskóba töltjük, a zacskó egyik sarkán kis lyukat vágunk és a
tojások kalapját bepöttyözzük. A töltött
tojásokat egy tálon ízlésesen elrendezzük és a
galambbegysalátával díszítve tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>