A hagymát vágjuk finomra, és süssük meg az olajban. Szórjuk meg paprikával, és engedjük fel 2 dl paradicsomlével, és sózzuk meg. Tegyük bele a kemény tojásokat, és pár pe
Feldaraboljuk a tyúkot. Bográcsban megfonnyasztjuk a hagymát zsírban, megszórjuk pirospaprikával és belerakjuk a húsokat. Felöntjük vízzel és hagyjuk, hogy megpuhuljon. Z
Húst összevágjuk. Hagymát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával és felöntjük vízzel. Fedő alatt főzzük és sütjük. Amikor már serceg a zsír, ráöntünk egy kevés vizet. Közbe
Májat apróra vágjuk. Zsírban hagymát pirítunk, belerakjuk a májdarabokat, megszórjuk őrölt borssal, majorannáva, sóval és petrezselyemmel. Levétel előtt egy pohár tejfölt
Varjú húsát megfőzzük enyhén sós vízben. Zsírban apróra vágott hagymát fonnyasztunk, megszórjuk pirospaprikával, borssal és hozzáadjuk a húst. Amikor a hús puha és a víz
Bográcsba másfél dl olajat öntünk és megpirítjuk benne a hagymát. Megszórjuk pirospaprikával és felöntjük vízzel. Mikor forr, beletesszük a húsokat. Ezután felöntjük borr
Bográcsban apróra vágott szalonnát sütünk ki, majd lepirítjuk benne a hagymát. Megszórjuk pirospaprikával és felöntjük egy pohár vízzel. Beletesszük a húsokat, aztán felö
Zsírban apróra vágott hagymát pirítunk, majd megszórjuk pirospaprikával. Megkavarjuk és beletesszük a húsokat. Hozzáadunk egy fél csípős paprikát, és főzzük. Levétel előt
Ugrás a lap tetejére >>