» 5 burgonya » 1/2 kg darált marhahús » 1 vöröshagyma » só és bors » 1 doboz (80 dkg) egész konzervparadicsom » 20 dkg fagyasztott zöldborsó
Pucoljuk meg a krumplit, vékonyan vágjuk fel és sós vízben pároljuk meg. A paradicsomot szűrjük le, a levét pedig tegyük félre.
A darált húst alaposan süssük át, a zaftját pedig öntsük le.
Egy kivajazott tűzálló tálba halmozzuk a húst, a paradicsomot, a felvágott hagymát és a burgonyát. sóval és borssal ízesítjük. Öntsük le a paradicsomlével, takarjuk le alufóliával és háromnegyed óra alatt előmelegített sütőben elkészítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom