A halat bevagdossuk, besózzuk, majd a vágatokba szalonnaszeleteket teszünk. Egy hagymát felaprítunk, sóval és paprikával összekeverjük, majd ezt is a vágatokba tesszük.
Az olívaolajon pároljuk meg az összevágott hagymát és a zúzott fokhagymát, majd keverjük hozzá a rizst és süssük 5 percig. Locsoljuk rá a bort és a meleg leves felét. Tak
Pároljuk puhára sós vízben a rizst, majd szűrjük le.
A paprikát tegyük előmelegített sütőbe, aztán zacskóba, zárjuk le néhány percig, így könnyen le tudjuk húzni a héját
Kókusmártás:
Keverjük össze a kóksukrémet, a lime-levet, a gyömbért, a pálmacukrot és a csilit, és lassan forraljuk fel. vegyük kisebbre a lángot, és főzzük 10 percig. S
Melegítsük elő a grillsütőt.
Mártás:
Keverjük össze robotgépben a mogyoróhagymát, a csilit, a fokhagymát és a koriandergyökeret.
Az olajat hevítsük fel, tegyük bele
A vajat forrósítsuk fel egy nagy serpenyőben. 4-5 perc alatt süssük benne meg az egyik rájaszárny mindkét oldalát. Amíg a többi szárnyat is megsütjük ezt tartsuk melegen
Áztassuk a halat 24 órára vízbe. Törjük át a burgonyát, és keverjük el a tejszínnel. Készítsünk besamel-mártást a vajból a lisztből és egy kevés tejből. Sózzuk, borsozzuk
A vékonyra szeletelt krumpli felét halmozzuk egy kivajazott tűzálló tál aljába. Szórjuk rá a felvágott hagyma és paprika felét. Sóval, borssal és egy kis oregánóval ízlés
Ugrás a lap tetejére >>