Fogunk egy tálat, beletesszük a lisztet, és annyi vizet öntünk hozzá, hogy jól gyúrható tésztát kapjunk. Ezután gombócokat formázunk belőle, majd miután kicsit állni hagy
A szalonnát felkockázzuk, és a felapríott hagymával együtt megpirítjuk. Rászórjuk a fűszerpaprikát, és jól elkeverjük. A paradicsomot és paprikát felkarikázzuk, majd a sz
A padlizsánokat meghámozzuk, hosszában felszeleteljük, majd egy serpenyőbe fektetjük őket. Kevés olajat locsolunk rá, majd néhány percig sütőbe tesszük, közben megfordítj
A tésztát megfőzzük.
A szalonnát felkockázzuk, és megpirítjuk. A fokhagymát összenyomjuk, majd a szalonna zsírján megpároljuk. A padlizsánt meghámozzuk, húsát felkockázz
A felforralt tejet megsózzuk, majd folyamatosan beleadagoljuk a búzadarát. Levesszük a tűzről, majd ha kissé kihűlt, belekeverjük a tojássárgáját, a szerecsendiót és a bo
A felkockázott szalonnát kiolvasztjuk, majd hozzáadjuk a karikákra vágott kolbászt és a felaprózott hagymát is. Miután ezek megpirultak, beletesszük a szeletekre vágott p
A burgonyát egy tepsibe karikázzuk, majd sóval ízesítjük. A tejfölt összekeverjük a lisztet, pirospaprikát és a sót. A hagymát felaprítjuk, majd a tejfölhöz adjuk, és a b
Egy kevés olajon pirítsuk meg az apróra vágott vöröshagymát, majd öntsük rá a rizst, és keverjük 3 percig. Öntsük rá a bort, és kevergetve főzzük 10 percig. Amikor a rizs
Ugrás a lap tetejére >>