Vajon pároljuk meg az apróra vágott hagymát, adjuk hozzá a gombát és az árpát. Engedjük fel a húslevessel, és főzzük puhára. Merjük tányérokra, és szórjuk meg parmezánnal
Az árpát főzzük 20 percen keresztül bő, sós vízben. Szűrjük le, és főzzük tovább a kókusztejben. A halpasztát keverjük össze a vízzel, és adjuk az árpához. Tegyük hozzá a
A padlizsánokat villával megböködjük, bekenjük olajjal, majd sütőben puhára sütjük őket. Ezután meghámozzuk, kimagozzuk őket. Közben a fokhagymát olajban megpirítjuk, maj
A babot beáztatjuk, a felaprózott hagymát pedig a babérral ízesített olajban megpirítjuk, majd beletesszük a babot. Felöntjük a levessel, majd két óra főzés után a babot
A hagymát és a paprikát pároljuk puhára az olajon 3 perc alatt. Adjuk hozzá a babot, a kolbászt, a paradicsomot és forraljuk fel. Fedjük le és alacsony hőfokon főzzük 10
A tésztát összetörjük, majd puhára főzzük. Eközben a szalonnát felkockázzuk, egy serpenyőbe tesszük, és a zsírját kiolvasztjuk. Ezután hozzáadjuk a felaprózott vöröshagym
A lecsókolbászt karikára vágom, felteszem pörköltnek. Ebbe teszem a savanyúkáposztát, megfőzöm. Amíg fő, addig a tojásból meg a lisztből nokedlit szaggatok. Ha megfőtt a
Csipetnyi sóval keverd ki a tojások sárgáját, majd a lisztet és a tejet felváltva add hozzá. A tojásfehérjéket verd habbá, majd az előzőekhez forgasd.
A serpenyőben forr
Ugrás a lap tetejére >>