Egy lábosba tesszük az elnegyedelt hagymákat, a kakukkfüvet, egy gerezd fokhagymát és a bort, majd addig főzzük, amíg a fele elfő. Ekkor leszűrjük, félretesszük. Közben a
A szalonnát, hagymát és burgonyát felkockázzuk. A paprikát és paradicsomot kettévágjuk. A szalonnát megpirítjuk, majd hozzákeverjük a hagymát is. Pirospaprikát szórunk rá
A burgonyából, hagymából, zsiradékból és fűszerekből paprikás burgonyát főzünk. A szalonnát felkockázzuk, megpirítjuk, hozzáadjuk a tarhonyát, és azt is megpirítjuk. Egy
A sajtot félujjnyi szeletekre, az almát karikákra vágjuk. A sajtszeletek egyik felét megkenjük tojássárgájával, majd 2 szelet sajt közé teszünk egy almakarikát, úgy, hogy
A lencsét egy lábosban félkészre főzzük, eközben egy tálban összekeverjük a tejet, a mustárt és a kókusztejport. A felaprózott hagymát olajon megpirítom, majd hozzáadom a
A sárgarépát meghámozzuk, a metélőhagymát jól megmossuk, majd ugyanakkora darabokra vágjuk őket. Megpároljuk, és amikor megpuhult, tűzálló tálba rendezzük, rátesszük a Ra
A szalonnát felkockázzuk, majd egy serpenyőben kiolvasztjuk a zsírját. A töltött paprikát felengedjük, és egy tepsibe tesszük, majd a tetejére szórjuk a szalonnát. A ka
Vajon pároljuk meg az apróra vágott hagymát, és adjuk hozzá az árpagyöngyöt. Öntsük rá a kétféle levest és a bort. Főzzük puhára, majd keverjük hozzá a libamájat.
Előkés
Ugrás a lap tetejére >>