Húst felcsíkozzuk, szalonnát apróra vágjuk, a fokhagymás összepréseljük. Vöröshagymát felaprítjuk, gombát csíkokra vágjuk. Paprikát szintén felcsíkozzuk, paradicsomot cik
Répát, petrezselymet karikára vágjuk, zöldbabot 3 cm-es darabokra vágjuk, karfiolt rózsáira szedjük, borsót kifejtjük, kelbimbót nagyobb darabokra vágjuk, karalábét felko
Combot vékony csíkokra vágjuk. Hagymát karikára szeleteljük, gombát cikkekre vágjuk és a zöldfűszereket finomra daraboljuk. Bográcsba zsírt rakunk és felhevítjük. Hozzáad
Felsált szeletekre vágjuk. Húst kiklopfoljuk, majd sóval és borssal megszórjuk, bekenjük mustárral és meghintjük majoránnával. 30 percig állni hagyjuk. Hagymát apróra vág
A felkockázott szalonnát bográcsba tesszük, majd hozzáadjuk a felaprózott hagymát és a tésztát. Ezeket megpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk, a paprikával ízesítjük. Felönt
Húst feldaraboljuk, hagymát felszeleteljük. Zöldpaprikát felkarikázzuk, paradicsomot cikkekre vágjuk. Zsiradékot teszünk a bográcsba, felhevítjük, megdinszteljük benne a
Orját szeletekre vágjuk. Répákat felkarikázzuk. Vizet öntünk a bográcsba és feltesszük főni a húst. Első forrás után lehabozzuk, és beledobjuk a zöldségeket. Sóval, szeme
Burgonyát meghámozzuk és felkockázzuk. Szalonnát kis darabokra vágjuk. Bográcsban lepirítjuk, majd üvegesre dinszteljük rajta a hagymát. Rátesszük a tésztát és addig sütj
Ugrás a lap tetejére >>