Csirkét feldaraboljuk. Burgonyát meghámozzuk és karikára szeleteljük. Zöldpaprikát csíkokra, cukkinit ujjnyi vastagra vágjuk. Hagymát felszeleteljük, kaprot apróra vágjuk
Paradicsomos alapba elkeverünk egy csésze, előre kifőzött tésztát és rádobjuk a paprikát.
Halakat megtisztítjuk, a belsőségeket félretesszük. Ponty fejét és farkát levágjuk. Törzsét szeletekre vágjuk és megsózzuk. Hagymát felaprítjuk.
Elkészítjük az alapleve
Csontokról leszedett húst felaprítjuk, majd összekeverjük a feldarabolt szalonnával, sóval, borssal és a málékásával. Ezután napon megfonnyasztott tormalevélbe csomagolju
Zellergumót megpucoljuk, feldaraboljuk és forró vízben megfőzzük. Ha kész, szűrőn átpasszírozzuk. Rizst félkészre főzzük, vöröshagymát finomra aprózzuk. Olajat hevítünk a
Babot még előző délután beáztatjuk. Szalonnát felaprózzuk, csülköt kockára vágjuk. Hagymát finomra aprózzuk. Fokhagymát és paprikát feldaraboljuk. Karalábét, krumplit meg
Marhalábszárat kockára vágjuk, szalonnát feldaraboljuk. Burgonyát megpucoljuk és feldaraboljuk. Hagymát kis darabokra aprítjuk. Répát csíkokra vágjuk, paprikát felkarikáz
Tyúk nyakát és lábát levágjuk, belsőségeket átmossuk. Petrezselyemgyökeret, zellergumót, karalábét megtisztítjuk. Répát megtisztítjuk, hagymát megpucoljuk. A többi hozzáv
Ugrás a lap tetejére >>