Egy tálban alaposan összekeverjük a vajat, a cukrot, a tojást, a kakaót, a vizet, a szódabikarbónát, a reszelt almát és a sütőporos lisztet. Az egészet egy kivajazott tor
A tojásárgáját fehéredésig kikeverjük a cukor felével és a sóval, majd apránként hozzáadjuk a tejet, sütőport, lisztet. Ezután belecsorgatjuk az olvasztott, de már nem fo
Alulra kerül a csokoládé karika, majd rá a gesztenyemassza. Az almából fahéjjal és szegfűszeggel ízesített kompótot főzünk, majd leszűrjük, és a gesztenyemasszára tesszük
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a cukrot, a vaníliás cukrot és a sütőport. Hozzámorzsoljuk még a Rama margarint, valamint belekeverjük a tojásokat és a tejfölt is. Jó
Az almákat megmossuk, meghámozzuk, magházukat eltávolítjuk, majd lereszeljük őket. Citromlevet locsolunk rá, és negyed órát állni hagyjuk. Eközben a tojássárgákat, a cukr
A kenyeret vékonyan felszeleteljük, és levágjuk a héját. Az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk, és vékony cikkekre vágjuk.
Egy tűzálló tálat kikenünk, majd az aljába e
A vajat felolvasztjuk, kikeverjük a cukorral és a 3 tojással.
A lisztbe belekeverjük a sütőport, a kakaót és a fahéjat.
A vajas-lisztes adagokat összekeverjük, és hozzá
Egy tálban összekeverjük a lisztet a sütőporral, a darált dióval és a porcukorral. Morzsolva hozzáadjuk a Rama margarint és a tojássárgákat. Az így kapott tésztát kinyújt
Ugrás a lap tetejére >>