Egy tálban verjük habosra a tojásokat a cukorral, majd keverjük hozzá a lisztet is, és egy kikent tepsire kis kupacokat készítünk ebből. Mindegyik közepére szórjunk az án
A hozzávalókból (kivéve a Rama margarin fele) jól gyúrható tésztát készítünk, majd vékonyra kinyújtjuk, megkenjük Rama margarinnal, megszórjuk a szilvával, és pogácsaform
A vajat vágjuk kockára. A lisztet keverjük össze a sütőporral, és a cukorral, majd adjuk hozzá a vajat. Tegyük hozzá a tojássárgáját, a mézet és az ánizslikőrt. Dolgozzuk
Az egész tojásokat habosra verjük a cukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzáadagoljuk a lisztet, a sütőport és az ánizst. Egy vagy több tepsit kivajazunk és kilisztezü
A hozzávalókból meggyúrjuk a tésztát, majd vékonyra kinyújtjuk, és egy kifliformával kiszaggatjuk. Ezeket tegyük egy kikent tepsire, majd szórjuk meg az ánizsmaggal. Előm
Egy tálban habosra keverjük a Rama margarint és a porcukrot, majd egyesével hozzáadjuk a tojások sárgáját, és alaposan összedolgozzuk. Az összes többi hozzávalót adagolva
A lisztbe belemorzsoljuk a vajat, majd hozzáadjuk a cukrot, a citromhéjat, az ánizsmagot, a fahéjat és a tojásokat. Az egészet alaposan összegyúrjuk, majd pereceket formá
A vaníliát bevágjuk, magjait kikaparjuk, majd a vajjal, tojásokkal, porcukorral és citromhéjjal habosra keverjük.
A lisztet összekeverjük a fűszerekkel, sütőporral és a
Ugrás a lap tetejére >>