Az ananászt hosszában elnegyedeljük, húsát kivájjuk és feldaraboljuk. Hozzáadjuk a cukrot és a vanília belsejét, majd felöntjük 1,25 deci vízzel, és forrástól számított 3
Turmixoljuk össze az ananászt, majd keverjük hozzá a porcukrot, a vaníliaaromát, a felforrósított tejet és a tejszínt. Hagyjuk kihűlni, majd tegyük a mélyhűtőbe.
Előkész
A feldarabolt ananász egynegyedét félrerakjuk, a többit pürésítjük és elkeverjük a cukorral és a citromlével. A tejszínt felverjük, majd az ananászba forgatjuk, és a mély
A hozzávalók (kivéve az ananászkarikák, lekvár és a csokoládé) összekeverésével elkészítjük a tésztát, majd kinyújtjuk, és akkora korongokat szaggatunk ki, mint az ananás
Az ananászokat szűrőben jól lecsepegtetjük, konyhai papírtörlőn leitatjuk.Egy 3 l- es edénybe szitáljuk a sütőporral elkevert lisztet, majd bele tesszük a cukrot is. Hozz
Egy tálban összekeverjük a pudingport a cukorral és kevés tejjel. A maradék tejet és 2,5 deci ananászlevet felforralunk, majd a pudingos keveréket beleöntjük, és még egys
Ananászt darabokra vágjuk. Pudingport kevés hideg tejjel és cukorral csomómentesre keverjük. Maradék tejet, valamint 2,5 dl ananászlét felforralunk, majd hozzáadjuk a fel
A tejet forraljuk fel, és hagyjuk kihűlni. A tojást tegyük egy tálba, és adjuk hozzá a tojássárgákat. Verjük fel habverővel. Adjunk hozzá 30 dkg cukrot, és verjük, amíg h
Ugrás a lap tetejére >>