A marcipánt, a tojásfehérjét, a tejet és a lisztet jól összegyúrjuk. Az így kapott tésztára szórjuk a fahéjat és a porcukrot. Az ostyákat a szokásos módon elkészítjük. Az
A tortalaphoz egy tálban összekeverjük a diót, a kekszmorzsát, a vajat és 2 evőkanál cukrot.
Belesimítjuk egy 20-*24 cm-es tortaformába úgy, hogy pereme is legyen. Hűtő
A szőlőt, a kandírozott gyümölcshéjat és a mazsolát 12 órára whiskybe áztatjuk. A marcipánt összekeverjük a barnacukorral, a szerecsendióval, a fahéjjal, 6 tojássárgájáva
200 g vajat 150 g cukorral összekeverünk, majd belekeverjük a vaníliás cukrot, az olvasztott csokoládét, a tojásokat, a sót, a búza- és kukoricalisztet, az őrölt mogyorót
Fogunk egy lábost, és beletesszük a cukrot, a mézet, a tojásokat, a vajat, a szódabikarbónát és a tejet. Közepes lángon addig kevergetjük, amíg karamellizálódik. Ekkor be
A vajat összekeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, az egész tojásokkal, a rumaromával, a liszttel, a sütőporral, a csokoládéval, az őrölt mandulával és a finomra vágo
A hozzávalókat kimérjük a tejfölöspohárral, majd összekeverjük. Egy szív alakú tortaformát kivajazunk, majd belesimítjuk a tésztát, tetejére fél diókat teszünk, majd megs
Összekeverjük a rumot egy liter tejjel és a cukorral, majd ebbe áztatjuk bele a babapiskótát. Elővesszük azt a tálat, amelyből tálalni akarjuk és belerakunk az aljába egy
Ugrás a lap tetejére >>